Print deze pagina
Alpha-cursus

alpha_logo

Wat is Alpha?

Met anderen op zoek gaan naar de zin van het leven. Dat is Alpha. Tijdens circa tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt.
Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over boeiende onderwerpen. Je bent niet de enige; wereldwijd volgden ruim 29 miljoen mensen een Alpha.

Voor wie?

Vraag je je af of er meer is? Ben je op zoek naar de zin van je leven? Loop je rond met andere levensvragen of wil je meer te weten komen over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou!

Waarom?

Je ontmoet leuke, nieuwe mensen. Je denkt samen na over vijftien inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideee╠łn. Daar is alle ruimte voor. En het is helemaal gratis!

Hoe werkt het?

Alpha begint met een gezellige en lekkere maaltijd. Na het eten luister je naar een kort inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen.

Welkom!

Lijkt het je wat? Je bent van harte welkom Je kunt je aanmelden via het formulier hieronder, of mail naar . Ook als je vragen hebt of meer informatie zou willen hebben, kun je het formulier gebruiken of naar het email-adres mailen. Liever bellen? Bel 020-6938635.

 

Meer informatie en ervaringen over Alpha vind je op www.alpha-cursus.nl


Aanmeldingsformulier Alpha-cursus
Voornaam (of -letters) en naam:
Telefoonnummer:
E-mail adres:
Opmerkingen:
Type de code hiernaast over:
(Alt-V)