Print deze pagina
Marriage Course

Amsterdammers bouwen aan een gezond huwelijk dat een leven lang duurt!

Dit klinkt als grote woorden in een tijd waarin duizenden huwelijken worden ontbonden. Toch vormen die grote woorden onze missie en ons verlangen. Als christenen geloven we namelijk dat wij veel te bieden hebben voor mensen die aan hun relatie willen bouwen. Jezus Christus bracht verlossing en herstel voor deze wereld en eenheid in menselijke relaties! Die boodschap willen we doorgeven door stellen te helpen die eenheid in hun relatie tot volle bloei te laten komen. We richten ons specifiek op gehuwde en samenwonende Amsterdammers en zijn erop uit hen te helpen groeien in liefde en trouw.

Wat is de Marriage Course?
De Marriage Course (MC) is een cursus van zeven avonden, ontwikkeld om echtparen te helpen hun relatie te versterken. Het doel is om samen te werken aan een sterk en gezond huwelijk dat een leven lang duurt.

De cursus biedt een geweldige mogelijkheid om samen - op een leuke manier - meer tijd te besteden aan de belangrijke issues in je relatie. De cursus gaat over onderwerpen die door alle drukte gemakkelijk aan de aandacht kunnen ontsnappen in je huwelijk. Daar komt bij dat de MC heel praktisch van aard is en je handvatten geeft om te helpen je huwelijk te versterken.

De MC bestaat uit zeven avonden. De onderwerpen zijn:

Voor wie is de Marriage Course?
De MC is voor ieder stel dat wil samenwerken aan en investeren in hun relatie. Het maakt niet uit of je minder dan twee jaar of meer dan dertig jaar getrouwd bent.

Als je al een sterk huwelijk hebt, zal deze cursus je helpen het nog verder te verbeteren, omdat ieders goede eigenschappen hierin ruimschoots aan bod komen.

Als je huwelijk wat moeizaam is omdat je worstelt met bepaalde zaken, geeft de cursus je hele praktische tips om je te helpen aan de moeilijke punten te werken.

Het kan ook zijn dat je voor een nieuwe uitdaging in je huwelijk staat, bijvoorbeeld de geboorte van een kind, een verandering in carrière, verdriet waarmee een van de twee geconfronteerd wordt, lastige pubers, enz. Het is goed om daar samen mee aan de slag te gaan en deze cursus helpt je daarbij.

Hoewel de cursus is gebaseerd op christelijke principes, is de cursus geschikt voor ieder stel met of zonder christelijke geloofsovertuiging. Veel stellen die niet gelovig zijn hebben genoten van de cursus en er profijt van gehad.

Praktische informatie
Momenteel wordt er geen cursus georganiseerd.

Heb je vragen en wil je meer weten mail dan naar

Voor meer informatie over de Marriage Course kun je ook op www.marriagecourse.nl kijken.


Aanmeldingsformulier Marriage Course
Voornamen (of -letters) en namen:
Straat en huisnummer:
Postcode en woonplaats:
Telefoonnummer:
E-mail adres:
Opmerkingen:
Type de code hiernaast over
(gebruik hoofdletters):

(Alt-V)