Maatregelen coronavirus | 13 maart 2020

In verband met de door het RIVM afgekondigde maatregelen naar aanleiding van het coronavirus gaat de kerkdienst aanstaande zondag niet in gewone vorm door. Met een klein gezelschap zenden we een verkorte dienst uit via de het gebruikelijke luisterkanaal op deze website. Tot en met eind maart zal voor elke dienst een soortgelijk alternatief worden bedacht.

Het ochtendgebed en de open kerk op woesdagochtend gaan wel gewoon door.

Woensdagochtend kerk open | 12 maart 2020

De Oosterparkkerk is elke woensdagochtend open voor gebed, een kaarsje of een gesprek /  biecht met de dominee. Om 8 uur gaan de deuren open en is er een kort ochtendgebed. Om 10 uur sluiten de deuren weer.

Welkom voor vergeving van schuld, staat er op de banner aan de kerk. Wij geloven dat Jezus Christus naar de aarde kwam als Zoon van God om een einde te maken aan alle ellende. Vergeving van  schuld is daarvan een belangrijk deel. Schuld is iets waar we allemaal mee te maken hebben. God is liefde en wil onze schuld vergeven. In de biecht kun je je hart luchten en horen hoe God je weer een schone lei geeft.