Print deze pagina
Nieuws

Nieuwe dominee | 28¬†augustus¬†2018

Vlak voor de zomervakantie heeft kandidaat Marinus de Jong uit Utrecht het beroep dat de OPK op hem heeft gedaan, aangenomen.
Marinus is op dit moment nog verbonden aan de Theoligische Universiteit in Kampen en legt onder andere de laatste hand aan een proefschrift.Marinus de Jong zal DV op zondag 13 januari 2019 bevestigd worden als predikant in Amsterdam. 

De dienst waarin Marinus zal worden bevestigd wordt gehouden in de kapel van Hotel Arena, dat is schuin tegenover de Oosterparkkerk. (Straat oversteken, park in lopen en links aanhouden. U loopt dan recht op de kapel af en gaat dan via de restaurantingang naar binnen. Daarna volgt u de aanwijzigingen). In de Oosterparkkerk is een creche voor kinderen van 0-3 en een kinderclub voor kinderen van 4 t/m 7 (voor de bevestiging gaan deze kinderen naar de dienst). In de dienst gaat voor professor Ad de Bruijne  hoogleraar aan de TU in Kampen. In het tweede gedeelte van de dienst vieren we met elkaar het Heilig Avondmaal. 
Na afloop van de dienst wandelen we met elkaar terug naar de Oosterparkkerk om elkaar te ontmoeten bij koffie, thee en gebak. Na enkele officiële toespraken is er ter afsluiting een gezamenlijke lunch. 

Voor vragen kunt u terecht bij de scriba ()